top of page

- Yoga & Meditasjon 

- Søvnskole 

- Kom i gang med egen terapeut / coaching virksomhet

 

Yoga og Meditasjon - medlemsportal

 

Rolig og myk yoga for alle

Dette er en yogaform som passer for alle uansett om du er ung, gammel, stiv og støl, sprek, godt trent, utrent, vant til å praktisere yoga eller er helt nybegynner eller et sted midt i mellom alt det ovennevnte.

 

Du kan gjøre alle øvelser hjemme i din egen komfortsone, akkurat når det passer deg.

 

Yogatimen er lagt opp til at du skal komme i kontakt med din egen kropp, komme i kontakt med pusten, kjenne etter, få til de gode strekkene og puste inn i steder det ellers er vanskelig å strekke ut og komme til. Vi jobber også med bevegelighet og selvsagt med å bygge styrke i kjerne muskulaturen og i lår og rumpe. Vi jobber mye med å få bevegelighet i hofter, korsrygg og skuldre, siden mange sliter med spenninger og smerter i de områdene. 

 

Du kan velge en kortere yogatime som er perfekt for å vekke kroppen til live om morgenen, eller en lengre yogatime for en mer komplett treningsøkt. 

Myk yoga innebærer at målet er at vi skal bli mykere (og smidigere og sterkere), ikke at vi må være myk for å gjør det. 

Yin yoga

 

Yin yoga er blitt veldig populært de siste årene pga at det bringer med en ro og velvære følelse som vi ellers kan ha vanskelig å oppnå.

 

Yin Yoga er en terapeutisk form for yoga der vi jobber med bindevev og dyptgående muskulatur, steder i kroppen der stress og spenning har en tendens til å sette seg. Alle stillinger i Yin Yoga er enten sittende eller liggende og vi holder de ganske lenge, ca. 3-5 minutter av gangen. Vi bruker pusten til å hjelpe kroppen å gi slipp på spenninger og vi jobber i særdeleshet med hofter og korsrygg, som er steder der vi har mye bindevev og der mange opplever spenninger og stive muskler. 

 

Her kan du velge mellom 45 minutter, 60 minutter eller 75 minutters timer, alt etter hva du har behov for og tid til.

Yoga Nidra

Yoga Nidra kalles yogisk søvn og er en teknikk i yoga som har vist å god effekt på søvn, stressnivå, smerter, humør, velvære osv. Studier viser at Yoga Nidra øker dopamin nivået med 65% og de aller fleste som har prøvd Yoga Nidra synes at det er en fantastisk og behagelig opplevelse. Selv om det kalles yogisk søvn så er det ikke slik at vi sover, men vi beveger oss mellom våken og sovende tilstand. Anbefales for å redusere stressnivået litt raskt, for deg som sliter med å sove eller føler deg litt tung eller du rett og slett trenger en liten time-out fra alt. Yoga Nidra varer i 20, 30 eller 40 minutter. 

Meditasjon i hverdagen

Pust i hverdagen 

Klikk her for mer informasjon og påmelding

For deg som har lederstilling (med eller uten personalansvar), har vært langtidssykemeldt i mer enn 6 måneder med utbrenthet og ønsker deg tilbake på jobb. Du har prøvd lenge på egenhånd men uten særlig fremgang. Tiden begynner bli knapp med hensyn til at  sykepengene snart er slutt og du føler deg fysisk og mentalt absolutt ikke klar for å komme tilbake til arbeid selv om viljen er der. Kurset er lagt opp til at du skal komme deg tilbake på jobb i løpet av 3 måneder, men du har utvidet tilgang og oppfølging i 3 ekstra måneder. Få plasser, individuell oppfølging og gruppecoaching online.

Vi har løpende opptak, men få plasser og interesserte deltakere må fylle ut søknadsskjema samt gjennomføre en samtale på forhånd, Vi garanterer ikke at alle kommer inn men prøver å hjelpe så mange som mulig til enhver tid. 

Søvnskole

Bedre søvn, bedre livsmestring!

Varighet 7 uker

Dette kurset passer for deg som sliter med å sove uten tabletter, som enten har problemer med innsovning eller med at du våkner om natten og blir liggende våken. Det er for deg som føler at du er elendig på å sove, har lakenskrekk og kanskje til og at bare tanken på å sove stresser deg. Du våkner kanskje trøtt om morgenen og føler deg aldri helt uthvilt. Stress er søvnens største fiende og derfor sliter veldig mange av våre kunder med dårlig søvn, som var årsaken til at jeg laget kurset i utgangspunktet.

 

I kurset får du innsikt i hva søvn er og hvorfor det er viktig, du finner ut hvorfor du sover dårlig, du lærer om hvordan kroppen fungerer og følger et steg-for-steg program på hvordan du kan lage deg nye sunne søvnvaner som gir deg bedre mestring på de fleste områder. 

 

Søvnskolen gir deg innsikt, opplæring og en mulighet til å endre vaner på lang sikt. Jeg vil påstå at du som jeg, lærer deg å sove. Kurset baserer seg på min egen personlige erfaring med 30+ år med elendig søvn som ble "kurert" for 3 år siden, mine kunders erfaringer og solid (nyeste og oppdatert) teori i bunn. I tillegg til opplæringsvideoer så får du følge Søvnskolen med dagbok, arbeidsark og oppgaver. I kurset inngår også meditasjonsfil, hypnosefil samt noen veldig gode pusteøvelser. Kurset koster kr kr 3333 inklusive ukentlig samling online (Q&A) med Mental Trener der du kan stille spørsmål og få konkrete råd til dine problemstillinger. Vi tar inn deltakere fortløpende. 

 

Tilbakemelding fra kursdeltakere: 

"Dette er et veldig bra opplegg. Jeg halverte tiden det tok meg å sovne på bare 2 uker. I tillegg har jeg lært mye jeg ikke kunne fra før av. Det beste med Søvnskolen var den personlige oppfølgingen, da måtte jeg gjøre oppgavene og følge programmet på en annen måte enn om jeg hadde tatt det som selvstudie"

"På 2 uker gikk jeg fra å sove maks 5-6 timer til 7,5 timer per dag! Det er veldig gøy! Hadde jeg ikke trodd!"

"Før jeg begynte Søvnskolen hadde jeg ofte ikke målbar dyp søvn, mens nå ligger jeg stabilt på minimum 1,5 time dyp søvn hver natt. Det beste med Søvnskolen var teorien og de konkrete rådene"  

Klikk her for mer informasjon og påmelding

Hvorfor?

Når du går til en behandler, så gir du ansvaret fra deg og er avhengig av at en annen person skal fikse deg. Sånn er det blitt i dagens samfunn og gjelder det noe akutt så er vi selvsagt veldig heldig at vi har det slik. Men når det gjelder stress, livsstilssykdommer og søvn så er det svært mye vi kan gjøre selv. Faktisk talt kan vi gjøre langt mer enn å bare dempe symptomer, vi kan gjøre noe med rotårsaken slik at vi ikke havner i samme situasjon igjen. Når du får innsikt, lærer, tar styring og endrer livet ditt er du plutselig i førersetet igjen. Derfor anbefaler jeg mye heller opplæring enn bare behandling. Her har du en mulighet til å lære verktøy som du kan bruke resten av livet. 

2

Hvordan?

Stressmestringskolen er tilpasset ulike nivåer og ulike stadier.

Du trenger altså ikke å ta nivå 1 først og så 2 etterpå, kursene er helt uavhengig av hverandre. '

 

Det handler dermed om hvordan du har det akkurat nå, hvor du befinner deg og hva du har behov for nå.

 

Er du f eks leder og føler at du har møtt veggen så er det nødvendigvis ikke det samme som å være totalt utbrent og ikke vite hvordan du skal klare å komme deg tilbake på jobb om kort tid, selv om du vil.

 

Søvnskolen er i år utvidet til 7 uker for å sørge for at alle får til en varig endring i løpet av kurset. All opplæring og kurs har det samme til felles, det skjer ingen endring med mindre du gjør jobben med å se på videoene, gjøre oppgavene og hver uke er det personlig oppfølging fra Mental Trener der du kan stille spørsmål om ting du lurer på/strever med. 

3

Når?

Vi tar inn nye deltakere til alle kurs fortløpende. 

4

Hvor?

Kurset går online og du kan selv velge når du vil se på videoene og gjøre oppgavene. Vi anbefaler at du setter av 30 minutter til å se videoen + 30 minutter til å gjøre oppgavene hver dag. 

Alle kurs inkluderer i tillegg også ukentlig samling med Q&A online. 

Trykk på knappen for å få mer informasjon om våre kurs

bottom of page