top of page

Stressmestringskole / Søvnskole

 

Stressmestringskole

 

Stressmestringskole - Nivå 1 Mindre stress, mer glede!

Varighet 7 uker.

For deg som er lei av å være stresset og ikke føle at du sitter i førersetet av ditt eget liv. Du er ikke sykemeldt fra jobben men du føler at du lever et liv som ikke helt er ditt og du lengter etter GLEDE. Du forstår at du uansett må ta ansvar for eget liv og egen fremgang og er villig til å gjøre jobben for å lykkes. Kurset går online eller i gruppe med fysisk fremmøte på Straume utenfor Bergen. Kurset varer i 6 uker. Vi tar inn deltakere fortløpende. .

Klikk her for mer informasjon og påmelding

Stressmestringsskole - Nivå 2

Fra overveldet til overskudd! 

Varighet 12 uker. 

For deg som har møtt veggen, har vært sykemeldt i mindre enn 6 måneder og ønsker hjelp til å endre livet og ikke havne i samme situasjon igjen, alle yrkesgrupper. Du er villig til å ta ansvar for eget liv og egen fremgang, har prøvd en tid på egenhånd, men føler deg overveldet og forvirret. Du ønsker hjelp fra en stressterapeut og et fellesskap med andre som er i samme situasjon, men forstår at du må gjøre jobben for å lykkes. Kurset er online med ukentlig oppfølging av Mental Trener via videomøte eller i gruppe med fysisk oppmøte på Straume utenfor Bergen. Kurset varer i 12 uker. 

Stressmestringskole - Nivå 3

Fra utbrent og langtidssykemeldt til et liv i balanse! (VIPfå plasser) 12+12 uker.

For deg som har lederstilling (med eller uten personalansvar), har vært langtidssykemeldt i mer enn 6 måneder med utbrenthet og ønsker deg tilbake på jobb. Du har prøvd lenge på egenhånd men uten særlig fremgang. Tiden begynner bli knapp med hensyn til at  sykepengene snart er slutt og du føler deg fysisk og mentalt absolutt ikke klar for å komme tilbake til arbeid selv om viljen er der. Kurset er lagt opp til at du skal komme deg tilbake på jobb i løpet av 3 måneder, men du har utvidet tilgang og oppfølging i 3 ekstra måneder. Få plasser, individuell oppfølging og gruppecoaching enten online eller fysisk oppmøte på Straume utenfor Bergen.

Vi har løpende opptak, men få plasser og interesserte deltakere må fylle ut søknadsskjema samt gjennomføre en samtale på forhånd, Vi garanterer ikke at alle kommer inn men prøver å hjelpe så mange som mulig til enhver tid. 

Søvnskole

Bedre søvn, bedre livsmestring!

Varighet 7 uker

Dette kurset passer for deg som sliter med å sove uten tabletter, som enten har problemer med innsovning eller med at du våkner om natten og blir liggende våken. Det er for deg som føler at du er elendig på å sove, har lakenskrekk og kanskje til og at bare tanken på å sove stresser deg. Du våkner kanskje trøtt om morgenen og føler deg aldri helt uthvilt. Stress er søvnens største fiende og derfor sliter veldig mange av våre kunder med dårlig søvn, som var årsaken til at jeg laget kurset i utgangspunktet.

 

I kurset får du innsikt i hva søvn er og hvorfor det er viktig, du finner ut hvorfor du sover dårlig, du lærer om hvordan kroppen fungerer og følger et steg-for-steg program på hvordan du kan lage deg nye sunne søvnvaner som gir deg bedre mestring på de fleste områder. 

 

Søvnskolen gir deg innsikt, opplæring og en mulighet til å endre vaner på lang sikt. Jeg vil påstå at du som jeg, lærer deg å sove. Kurset baserer seg på min egen personlige erfaring med 30+ år med elendig søvn som ble "kurert" for 3 år siden, mine kunders erfaringer og solid (nyeste og oppdatert) teori i bunn. I tillegg til opplæringsvideoer så får du følge Søvnskolen med dagbok, arbeidsark og oppgaver. I kurset inngår også meditasjonsfil, hypnosefil samt noen veldig gode pusteøvelser. Kurset koster kr 7000 og vi tar inn deltakere fortløpende. 

 

Søvnskolen går online med ukentlig oppfølging fra Mental Trener via videomøte eller i gruppe med fysisk oppmøte på Straume utenfor Bergen.  

Klikk her for mer informasjon og påmelding

Hvorfor?

Når du går til en behandler, så gir du ansvaret fra deg og er avhengig av at en annen person skal fikse deg. Sånn er det blitt i dagens samfunn og gjelder det noe akutt så er vi selvsagt veldig heldig at vi har det slik. Men når det gjelder stress, livsstilssykdommer og søvn så er det svært mye vi kan gjøre selv. Faktisk talt kan vi gjøre langt mer enn å bare dempe symptomer, vi kan gjøre noe med rotårsaken slik at vi ikke havner i samme situasjon igjen. Når du får innsikt, lærer, tar styring og endrer livet ditt er du plutselig i førersetet igjen. Derfor anbefaler jeg mye heller opplæring enn bare behandling. Her har du en mulighet til å lære verktøy som du kan bruke resten av livet. 

2

Hvordan?

Stressmestringskolen er tilpasset ulike nivåer og ulike stadier.

Du trenger altså ikke å ta nivå 1 først og så 2 for å ta nr 3. '

 

Det handler mer om hvordan du har det akkurat nå, hvor du befinner deg og hva du har behov for nå.

 

Er du f eks leder og føler at du er på nivå 2, at du har møtt veggen og har vært sykemeldt i noen måneder så er det altså ikke det samme som å være totalt utbrent og ikke vite hvordan du skal klare å komme deg tilbake på jobb om kort tid, selv om du vil.

 

Har du ikke møtt veggen men du føler bare at du vil gjøre en endring og finne tilbake til glede og motivasjon så er du på nivå 1 og da passer det kurset deg best.

 

Søvnskolen er i år utvidet til 7 uker for å sørge for at alle får til en varig endring i løpet av kurset. All opplæring og kurs har det samme til felles, det skjer ingen endring med mindre du gjør jobben med å se på videoene, gjøre oppgavene og hver uke er det personlig oppfølging fra Mental Trener der du kan stille spørsmål om ting du lurer på/strever med. 

3

Når?

Vi tar inn nye deltakere til alle kurs fortløpende. 

4

Hvor?

Kurset går online og du kan selv velge når du vil se på videoene og gjøre oppgavene. Vi anbefaler at du setter av 30 minutter til å se videoen + 30 minutter til å gjøre oppgavene hver dag. Du kan også velge å delta på skolen med fysisk oppmøte på Straume utenfor Bergen.

Alle kurs inkluderer i tillegg også ukentlig oppfølging fra Mental Trener som avtales direkte med kursdeltakeren. 

Trykk på knappen for å få mer informasjon om våre kurs

bottom of page