top of page

Hypnoterapi /
Mental trening

Hypnoterapi

Hypnoterapi (hypnose) er en veldig avslappet og behagelig tilstand der døren til det ubevisste sinn åpnes, slik at vi kan påvirke det til å oppnå det vi ønsker. 

 

I vårt ubevisste sinn ligger erfaringer, beskyttelse og instinkt og det er ikke alltid at dette harmonerer med våre bevisste tanker og ønsker. Dette merker vi spesielt når vi prøver å kutte ut en uvane, gå ned i vekt eller når vi reagerer "irrasjonelt" på en frykt som f.eks fobi eller flyskrekk. Når det bevisste og det ubevisste sinn vil det samme så er det mye enklere å få til endringer.

Hypnoterapi må ikke forveksles med scenehypnose der målet tilsynelatende er å få en person til å gjøre uventede ting eller oppleve at de ikke har kontroll over situasjonen. I hypnoterapi har du til enhver tid kontroll, og vi bruker i stedet muligheten til å påvirke det ubevisste sinn på best mulig måte slik at du kan oppnå det du ønsker.

 

Mange føler ikke engang at de er særlig hypnotisert men uttrykker at det er mer som en drømmelignende avslappet tilstand som de nesten ikke vil komme ut av.

 

Grunnen til dette er at hypnose regnes å være en av de mest avslappede tilstander, som en meget dyp meditasjon eller REM søvn der hjernens frekvens, hjernebølger svinger i theta-spekteret og vi fortsatt er mottakelig for ytre påvirkning/suggesjoner/forslag.

 

Forskning viser at det når hjernebølgene befinner seg i theta-spekteret er vi i stand til å redusere stress og angst, sørge for dypere avslapping, føle oss mer mental "klar", oppnå bedre kreativitet osv. 

Du får med seg hypnosefilen slik at du kan fortsette å lytte til filen og dermed sørge for endringer over tid da repetisjon er viktig for å lykkes.  

Mental trening

 

Innen toppidrett regnes utvikling av de mentale ferdighetene like viktige som den fysiske treningen. Dette er ikke tilfeldig, da våre mentale ferdigheter bidrar til at vi lykkes eller mislykkes, avhengig av hvordan vi bruker dem.

 

Vi mennesker har et utrolig potensiale som de aller fleste ikke drar nytte av fullt ut. Med de riktige verktøyene kan mental trening sørge for at du presterer bedre, når de målene du setter deg og at du holder motivasjonen over tid.

 

Problemer med prokrastinering og selvsabotasje er noe de fleste kjenner til, men dette kan unngås når vi fjerner motstand i det ubevisste sinn.

 

De siste årene har jeg brukt mye ressurser på å studere og lære mindset fra de aller dyktigste i verden. Slik at du kan lære hvordan du kan styre dine tanker, følelser, handlinger og derigjennom din adferd.   

Hvorfor?

Hypnoterapi er kjent for å brukes i behandling av stresslidelser, angst, depresjon, søvnproblemer, dårlig selvtillit/selvbilde, fobier, avhengighet, vektreduksjon fordi kunden går inn i en dypt avslappende tilstand der vi påvirker det ubevisste sinnet slik at du kan nå dine mål. 

 

Hypnoterapeuten som utfører behandlingene har lang erfaring og er selv utdannet hos to av de fremste og mest kjente hypnoterapeutene i Norge respektive verden. 

Mental trening hjelper deg å styre dine tanker, følelser og handlinger slik at du kan endre din adferd - totalt. Du kan faktisk bestemme nøyaktig hvordan du ønsker at livet ditt skal være. 

2

Hvordan?

Første behandling/konsultasjon ved hypnoterapi varer normalt sett 120 minutter og så er det vanligvis 90 minutters behandlinger etter det. 

Mental trening / samtale varer i 45-60 minutter. 

4

Hvor?

Behandlingen foregår i vår klinikk på Straume eller Hellesøy, eller online der du sitter hjemme i din egen komfortsone.

Trykk på knappen for å bestille deg en time 

bottom of page