top of page

Stressmestring i hverdagen

Generell stressmestring

De aller fleste mennesker i dag har altfor mye stress i livet sitt, hvilket påvirker helse, søvn, tanker og følelser. Det er dessverre en konsekvens av det samfunnet vi lever i der vi er preget av alt vi skal gjøre, rekke, gjennomføre, prestere, måles på, vurderes, vise utad osv. Vi lever i et høyt tempo, der vi til tross for dette, aldri helt rekker til og når over alt. 

Heldigvis trenger vi ikke å ha det slik. 

Stress er ikke det som skjer rundt oss, men måten vi responderer på det som skjer rundt oss. 

Jeg underviser i hvordan du kan endre tankesett (mindset) om det som skaper stress i livet ditt, slik at du føler deg bedre, sover bedre og har det bedre. 

Vi bruker en rekke teknikker som du lærer og kan bruke resten av livet. For noen er det nok med en time (90 minutter) for å kunne implementere verktøyene i livet og leve godt med det, mens andre trenger 5 timer avhengig av problemstilling og situasjon. Vi begynner alltid med en time, så tar vi det derfra. 

Verktøy du lærer er hvordan håndtere og endre tanker, hvordan bruke pusten effektivt, meditasjon (som ikke bare innebærer at man skal sitte i ro på en pute på gulvet og ikke tenke på noen ting, det finnes mange typer av meditasjon og en av de passer deg garantert), EFT (emotional freedom technique) for å håndtere følelser og dermed ikke grave de ned osv osv. 

Hvorfor?

Hvis du ofte føler deg overveldet, stresset, har tankekjør og lite kontakt med resten av kroppen utenom evt fysiske plager, så trenger du å mestre stress samt roe ned nervesystemet, tanker og hele kroppen. Du lærer teknikker som hjelper deg å håndtere følelser, i stedet for å skyve de vekk eller trykke de ned. 

2

Hvordan?

Hjertelig velkommen til å lære generell stressmestring i hverdagen i våre klinikker på Straume og Hellesøy. Vi jobber individuelt eller i grupper. Dersom du befinner deg et annet sted i landet eller verden kan vi også undervise online. 

3

Når?

Vi beregner 90 minutter for individuell konsultasjon og opplæring og 120 minutter for gruppetreninger. 

4

Hvor?

All opplæring holdes enten i våre lokaler eller online. 
 

Trykk på knappen for å få et tilbud og avtale tid

bottom of page