top of page

Kontor-yoga

Yoga er stressreduserende og forebygger rygg-, nakke- og skulderplager. 

Yogaen kan utøves i et større lokale som kantine eller møterom, eller ved kontorpulten i åpent landskap. Varigheten på kontoryoga er f eks 30, 45 eller 60 minutter, avhengig av hva som passer bedriften best. 

 

Yoga er en fantastisk praksis for å tøye ut, bli mer smidig, komme i kontakt med kroppen samtidig som vi jobber med pusten og bevegelser som gjør oss avslappet og rolig. 

 

De fleste som sliter med stress har hørt at de burde meditere og gjøre avspenningsøvelser. Allikevel synes mange at det er lettere og finne roen når man samtidig gjør bevegelser. Derfor kan yoga være et godt sted å begynne når man har behov for og stresse ned.

Noen bedrifter synes det er greit å avslutte uken med en slik fredags-strekk, andre foretrekker å starte uken på denne måten for å skjerpe fokus og konsentrasjon, mens andre bedrifter igjen foretrekker å legge det inn i midt i uken. Hva passer best for dere?

Hvorfor?

Yoga er stressreduserende og forebygger rygg-, nakke- og skulderplager. Yoga er en fantastisk praksis for å tøye ut, bli mer smidig, komme i kontakt med kroppen samtidig som vi jobber med pusten og bevegelser som gjør oss avslappet og rolig. 

2

Hvordan?

Yogaen kan utøves i et større lokale som kantine eller møterom, eller ved kontorpulten i åpent landskap. 

3

Når?

Varigheten på kontoryoga er f eks 30, 45 eller 60 minutter, avhengig av hva som passer bedriften best.Noen bedrifter synes det er greit å avslutte uken med en slik fredags-strekk, andre foretrekker å starte uken på denne måten for å skjerpe fokus og konsentrasjon, mens andre bedrifter igjen foretrekker å legge det inn i midt i uken. Hva passer best for dere?

4

Hvor?

Yogaen kan utøves i et større lokale som kantine eller møterom, eller ved kontorpulten i åpent landskap.

Dette avtales individuelt.
 

Trykk på knappen for å få et tilbud og avtale tid

bottom of page