top of page

Stressmestringskurs

Vi tilbyr stressmestringskurs for hele eller deler av bedriften. 80-90% av alle som søker behandling på verdensbasis har plager som er stressrelatert. 

 

Vi må innse at vår kropp forstår ikke forskjellen på om vi er i reell fare og blir jaget av tigre eller om vi tenker oss fare i form av stress. Biologisk og fysiologisk er reaksjonen akkurat den samme. 

 

Derfor er stress over tid, kronisk stress, direkte helseskadelig og relatert til høyt blodtrykk, søvnvansker, hodepine, endring i kroppsvekt, trøblete mage, kvalme, smerter i nakke og/eller skuldre.

 

Videre gir det ofte tretthet og mangel på energi og et dårlig immunforsvar som gir utslag i forkjølelse eller influensa som ikke går over.

 

Hvis dere har ansatte som sliter med en eller flere av ovennevnte problemstillinger er det absolutt verdt å investere i stressmestring i bedriften. 

Hvorfor?

Stress over tid, kronisk stress, er direkte helseskadelig og relatert til høyt blodtrykk, søvnvansker, hodepine, endring i kroppsvekt, trøblete mage, kvalme, smerter i nakke og/eller skuldre. Stress leder til sykefravær. 

2

Hvordan?

Stressmestringskurs for bedrift kan implementeres i hele eller deler av bedriften. Stressmestring er et bredt konsept og vi skreddersyr kurset til å spisse seg på behovet i bedriften i tillegg til at de ansatte lærer generell stressmestring. Vi ser at dette gir ikke bare redusert sykefravær men også fører til bedre konsentrasjon, fokus, gjennomføringsevne og samhold blant de ansatte.  

3

Når?

Kurset går over 1 år med fire samlinger i løpet av året. Hver samling varer i ca 3 timer inkl pause.  

4

Hvor?

Kurset holdes på arbeidsplassen som oftest etter arbeidstid eller i forbindelse med fagsamling/firmasamling. Der er også et populært alternativ der modul 1 og 4 gjennomføres som en fysisk samling og modul 2 og 3 gjennomføres av hver enkelt ansatt på nett.   

Ta kontakt for å avtale et opplegg for din bedrift. 

Trykk på knappen for å få et tilbud og avtale tid

bottom of page