top of page

Stressmestring - foredrag for bedrift

WHO mener at 80-90% av alle som søker behandling på verdensbasis har plager som er stressrelatert. Fin Balanse tilbyr stressmestringsforedrag for bedrifter med konkrete tips for de ansatte, både på jobb og privat. 

Vi må innse at vår kropp forstår ikke forskjellen på om vi er i reell fare og blir jaget av tigre eller om vi tenker oss fare i form av stress. Biologisk og fysiologisk er reaksjonen akkurat den samme. 

 

Derfor er stress over tid, kronisk stress, direkte helseskadelig og relatert til høyt blodtrykk, søvnvansker, hodepine, endring i kroppsvekt, trøblete mage, kvalme, smerter i nakke og/eller skuldre.

 

Videre gir det ofte tretthet og mangel på energi og et dårlig immunforsvar som gir utslag i forkjølelse eller influensa som ikke går over.

 

Hvis dere har ansatte som sliter med en eller flere av ovennevnte problemstillinger er det viktig å forstå hvordan vi kan redusere stress i hverdagen, på helt enkle måter. 

Hvorfor?

Stress over tid, kronisk stress, er direkte helseskadelig og relatert til høyt blodtrykk, søvnvansker, hodepine, endring i kroppsvekt, trøblete mage, kvalme, smerter i nakke og/eller skuldre. Stress leder til sykefravær. I vårt foredrag om stress og stressmestring, tilpasset den enkelte bedrift, får de ansatte konkrete og enkle råd og tips om hvordan de kan redusere stress. 

2

Hvordan?

Stressmestringsforedrag for bedrift kan implementeres i hele eller deler av bedriften. Stressmestring er et bredt men svært viktig konsept og vi tilpasser foredraget/opplæringen hver enkelt bedrift. Dette gir ikke bare redusert sykefravær men fører til bedre konsentrasjon, fokus, gjennomføringsevne og samhold blant de ansatte.  

3

Når?

Forelesningen/opplæringen tar ca 1,5-2 timer og kan gjennomføres i forbindelse med personalmøte, fagsamling, blåtur, julebord osv.   

4

Hvor?

Foredraget holdes på arbeidsplassen i eller etter arbeidstid eller i forbindelse med fagsamling/firmasamling. Gi dine ansatte noe som øker bevisstheten på hvordan de enkelt kan redusere stress i hverdagen, som gjør at de føler seg bedre og yter bedre, både på jobb og privat. 

Ta kontakt for å booke forelesning i din bedrift.  

Trykk på knappen for å få et tilbud og avtale tid

bottom of page