top of page

 

Christina Isdahl

Jeg heter Christina Isdahl, er eier av Fin Balanse og jobber som Mental trener og Stressterapeut. Jeg er også utdannet innen Hypnoterapi (godkjent av Helsedirektoratet og American Board of Hypnotherapy), Tankefeltterapi (TFT) og den internasjonalt anerkjente metoden EFT (Emotional Freedom Technique). Videre er jeg utdannet yogalærer innen Yin Yoga, Klassisk Yoga og Yoga Nidra og jeg har også flere utdanninger innen healing, samt innen meditasjon, pust og mindfulness. Jeg er utdannet Massasjeterapeut og tar videreutdanning til å bli Muskelterapeut.

 

Jeg spesialiserer meg på helhetlig helse og jeg har en unik evne til å finne rotårsaken til utfordringer, dvs. jeg går dypere enn å bare jobbe med symptomene. Jeg jobber helhetlig, hvilket innebærer at jeg har en helhetlig tilnærming når det gjelder kroppslige plager og mentale og emosjonelle utfordringer. I dagens samfunn har vi en tendens til å separere symptomer, som om vi er enten kroppen vår eller tankene våre, men vi alle vet at det henger sammen. Derfor må også mennesket som helhet behandles, dvs vi må legge til rett for at kroppen skal kunne gjøre det den er ment for og hjelpe seg selv. 

 

En stor del av arbeidet går på å snu tankemønstre og lære hvordan man kan ta kontroll over tanker og dermed ta styring over følelser og handlinger. Jeg har tro på å hjelpe andre og hjelpe seg selv. Når vi tilegner oss kunnskap og innsikt kan vi ta ansvar for eget liv og egen helse, hvilket er betydelig mer styrkende enn når vi legger ansvaret over på behandler. Et godt engelsk ord for arbeidet vi gjør sammen med kunden er empowerment. Verdens helseorganisasjon (WHO) definerer empowerment innen helsefremmende arbeid som «en prosess som setter folk i stand til økt kontroll over faktorer som påvirker deres helse».

 

Jeg bruker pust og avslappingsteknikker i undervisningen, slik at kunder lærer det og kan utøve og praktisere det hjemme. Jeg holder faste yogatimer eller private PT yogatimer for dem som vil etablere egen yogapraksis hjemme.

 

Jeg har over 15 års erfaring innen ledelse, 8 års erfaring som gründer og nærmere 25 års erfaring innen å oppnå resultater gjennom riktig mindset. Jeg har selv vært utbrent ikke mindre enn to ganger (!) og har slitt med utmattelse etter nevroborreliose. Derfor vet jeg godt hvordan det føles når kroppen ikke fungerer, hodet er under armen og uansett hvor mye viljestyrke man bruker så orker man bare ikke det man ønsker eller gjorde før. 

 

Heldigvis lever jeg i dag i balanse og uten særlig mye stress til tross for at jeg driver flere bedrifter, underviser, jobber med flere prosjekter og har familie og barn. Dette er fordi jeg gjennom alle ulike utdanninger og erfaringer har tilegnet meg kunnskap og tatt i bruk gode verktøy til å håndtere livets utfordringer. Og det er nettopp de verktøyene jeg brenner for å dele med meg av til andre som er i samme situasjon. 

 

Hvert år hjelper jeg hundrevis av mennesker med å mestre livet og stress i hverdagen, finne roen og endre tankemønstre/mindset for et bedre liv. 

 

 

 

Dette sier kundene våre

Alle burde hatt en Christina tilgjengelig i livet sitt! Jeg er et helt annet menneske i dag enn jeg var når jeg begynte kurset. Tusen takk!

Kvinne 27 år

bottom of page