top of page

Muskelterapi / Bedriftsmassasje

Back Pain Treatment

Massasjeterapi for bedrifter / Fysikalsk bedriftsmassasje

Fysikalsk massasje er en kraftig massasje der vi fokuserer på problemområder der den ansatte opplever smerter og spenninger, som f eks. hofter, kne, rygg, nakke og skuldre. 

 

Muskel- og skjelettplager er den vanligste årsaken til sykemeldt fravær så det kan være en god investering i bedriften. Det anslås at 1 dag med sykefravær koster bedriften kr 2900 per ansatt.

Noen ansatte har mer behov for en stressreduserende avspenningsmassasje, som har en fantastisk beroligende og revitaliserende effekt og frigjør de gode hormonene. Dette skal ikke forveksles med aromamassasje eller spa-massasje. Forskning viser at massasje / avspenning kan bidra sterkt til å aktivere kroppens system for å overvinne stress. Det bidrar også til økt konsentrasjon og generell velvære. Langvarig stress kan føre til alvorlig sykdom og slike tiltak som dette kan redusere sykefravær og øke trivsel på jobb.     

Hvorfor?

Massasjeterapi og bedriftsmassasje har til hensikt å forebygge muskel- og skjelettplager samt løse opp spenninger i muskler primært i nakke, skuldre, armer, rygg, ben og hode. Dette er plager og ubehag som ofte rammer ansatte i stillesittende yrker eller med bevegelsesmønster som er repetitiv.  Stressreduserende avspenningsmassasje hjelper på immunforsvaret, lindrer smerter i kroppen, gir bedre søvn, og gir bedre stressmestring. I begge massasjeformer har vi fokus på å stimulere blodsirkulasjonen og øke energinivået i hele kroppen. 

 

Fradragsberettiget for arbeidsgiver. De ansatte blir ikke skattet for fordelen. Bedriften fører utgiftene i regnskapet sitt, og bedriftsmassasje har skattemessig like rammebetingelser som øvrig bedriftshelsetjeneste. Forutsetningen er at massasjebehandlingene tilbys alle ansatte og er forebyggende.

2

Hvordan?

Bedriftsmassasje utføres på benk og behandlingen tilpasses individuelle behov. Vi bruker en nøytral olje og alle terapeuter har selvsagt taushetsplikt. Det er satt av 30 minutter per ansatt og minimum 10 ansatte per gang (eller 60 min og 5 ansatte) eller en fast pris. Noen bedrifter betaler en del av kostnaden og trekker resten på lønnen. Andre bedrifter gjør som i offentlig næring at de ansatte må betale selv, men arbeidsgiveren tillater at behandling skjer i arbeidstiden og på arbeidsplassen. 

3

Når?

Først avtaler vi en gratis prøvetime for deg som er personalansvarlig i bedriften. Deretter avtaler vi hvilke dager i uken eller måneden og hvor mange behandlinger per besøk skal firmaet ditt ha. I utgangspunktet er det 10 behandlinger per besøk minimum en gang i måned, eller evt. 5 behandlinger x 60 minutter dersom det er behovet. 

4

Hvor?

Vi kommer til deres arbeidslokaler med massasjebenk og alt av det nødvendige utstyret til behandlingen. Ellers kan vi avtale faste tider på klinikken på Straume. 

Trykk på knappen for å få et tilbud og avtale tid

Personalsjef 

"Behandlingene ser ut til å hjelpe og spesielt de ansatte som får jevnlig behandling uttrykker at de er blitt mye bedre i nakke og rygg."
bottom of page