top of page
bgImage

Veien tilbake fra utbrenthet

bgImage

Så hva skal du gjøre når du er stresset, overveldet og føler at du holder på å gå inn i veggen? 

Kanskje sliter du med angst eller søvnproblemer, føler seg nedstemt eller kjenner på håpløshet?

Hva gjør du når du har kroppslige plager og smerter som du mistenker henger sammen med hvordan du har det mentalt?


Eller kanskje du allerede er utbrent og lurer på hvordan du skal ta deg herfra? Hvem hjelper deg på veien tilbake?

Min erfaring er at man i utgangspunktet står alene i det. 


Kanskje er du heldig og har en dyktig og empatisk fastlege som følger deg opp og tilbyr deg råd på veien og til og med søker deg inn på noen gode kurs i pusting eller mindfulness. 


Kanskje er du en av få som er så heldig at de får noen timer hos en psykolog. Mest sannsynlig får du tilbud om noe medisin for å dempe symptomer som nedstemthet eller søvnvansker. 


Kanskje har du en forståelsesfull arbeidsgiver som gjerne vil legge til rette for deg selv om ingen av dere helt hvordan.


Steg nr 1 er at du må bestemme deg for at du skal ta ansvar for eget liv og egen helse. Du må bestemme deg for å ta tilbake kontrollen. Jeg sier ikke at du skal gå imot din egen kropp, men du må ta en beslutning på at du vil tilbake, bare til en bedre og mer skånsom måte og leve på. Din kropp er ingen fiende, det er din beste venn. Bestevennen du har ignorert og ikke lyttet til, til tross for at den over lang tid har prøvd å få deg til å forstå at du ikke kan fortsette slik. 

 

Steg nr 2 er innsikt og forståelse for hvordan du har havnet her. 


Steg nr 3 er å implementere gode og raske verktøy for søvn, avslapping og ro slik at energireservene begynner å fylle seg opp igjen. 


Steg nr 4 er å endre tanker, mindset og din indre sannhet som forteller deg at du ikke er god nok, ikke kan nok, ikke kan være deg selv fordi da vil du ikke bli likt og akseptert av andre. Hvis du klarer å endre tankene dine kan du styre dine handlinger og adferd.


Ønsker du tips i hverdagen er du hjertelig velkommen til å følge Stressterapeuten på Facebook, Instagram, TikTok og LinkedIn. 

Føler du at du trenger hjelp og veiledning til å komme deg ut av utbrenthet og lengter etter en kropp som fungerer, indre ro og balanse mellom privatliv og arbeid, så kan du melde deg på en av mine online program der du får personlig oppfølging. 


Dette sier kundene våre

Christina - et unikt menneske som har hjulpet meg på så mange måter. Både mentalt og fysisk.

Christina har en enorm kompetanse og jobber på en fantastisk måte for å ta tak i alt som trengs å tas tak i ❤️

Kvinne 38 år

bottom of page