top of page

Massasjeterapi 

Massasjeterapi er en massasje der vi fokuserer på problemområder der kunden opplever smerter og spenninger, som f eks. hofter, kne, rygg, nakke og skuldre. 

 

Muskel- og skjelettplager er den vanligste årsaken til sykemeldt fravær og alt flere opplever at dette er et tilbakevendende problem når de føler seg stresset, overarbeidet og overveldet.  

Stressreduserende avspenningsmassasje er fantastisk beroligende og har en revitaliserende effekt samtidig som det frigjør de gode hormonene. Dette skal ikke forveksles med aromamassasje eller spa-massasje da denne massasjeformen er kraftigere, men samtidig gjør den ikke vondt.

 

Forskning viser at massasje og avspenning kan bidra sterkt til å aktivere kroppens system for å overvinne stress. Det bidrar også til økt konsentrasjon og generell velvære. Hvis du føler deg helt utslitt og har smerter og ubehag i kroppen, så kan dette være akkurat det du trenger for å føle deg som et nytt menneske etterpå.     

Hvorfor?

Massasjeterapi, muskelterapi og fysikalsk massasje har til hensikt å forebygge muskel- og skjelettplager samt løse opp spenninger i muskler primært i nakke, skuldre, armer, rygg, ben og hode. Dette er plager og ubehag som ofte rammer de som enten har stillesittende yrker eller et bevegelsesmønster som er repetitiv.

 

Stressreduserende avspenningsmassasje hjelper på immunforsvaret, lindrer smerter i kroppen, gir bedre søvn, og gir bedre stressmestring. I begge behandlingsformer har vi fokus på å stimulere blodsirkulasjonen og øke energinivået i hele kroppen.

2

Hvordan?

Massasjeterapi utføres på benk og behandlingen tilpasses individuelle behov. Vi bruker en nøytral olje og vi har selvsagt taushetsplikt. Det er satt av enten 30, 60 eller 90 minutter alt etter behov. Vi anbefaler massasjeterapi som forebygging og gjerne jevnlig, for å løse opp i spenninger før det går så langt at det går ut over livskvalitet og arbeidsevne.  

4

Hvor?

Vi har flotte og trivelige lokaler og ønsker hjertelig velkommen til vår klinikk på Straume eller Hellesøy. 

Trykk på knappen for å få bestille time

bottom of page