Bedriftstjenester

Vi tilbyr faste avtaler til private og offentlige bedrifter og arbeidsplasser som ønsker å være proaktive og redusere sykefraværet.


80-90 % av alle som oppsøker behandler er på noen måte knyttet til stress. Muskel- og skjelettplager er den vanligste årsaken til sykemeldt fravær og det er kjent at langvarig stress kan føre til alvorlig sykdom. 


Vi tilbyr våre tjenester til ansatte på egen arbeidsplass og skreddersyr våre tilbud etter bedriftens og de ansattes behov. 

Fysisk massasje / 

Stressreduserende massasje

Fysisk massasje er en kraftig massasje der vi fokuserer på problemområder der kunden opplever smerter og spenninger, som f eks. hofter, kne, rygg, nakke og skuldre. 


Muskel- og skjelettplager er den vanligste årsaken til sykemeldt fravær så det kan være en god investering i bedriften. 


Stressreduserende avspenningsmassasje har en fantastisk beroligende og revitaliserende effekt og frigjør de gode hormonene. Forskning viser at massasje / avspenning kan bidra sterkt til å aktivere kroppens system for å overvinne stress. Det bidrar også til økt konsentrasjon og generell velvære. Langvarig stress kan føre til alvorlig sykdom og slike tiltak som dette kan redusere sykefravær og øke trivsel på jobb.     


Det er satt av 30 minutter per ansatt og minimum 10 ansatte per gang eller en fast pris. Noen bedrifter betaler en del av kostnaden og trekker resten på lønnen, andre lar de ansatte betale selv men tillater at behandling skjer i arbeidstiden og på arbeidsplassen. 

Samtale/Psykoterapi


Ansatte som går igjennom en livskrise, har problemer i relasjoner eller kjenner på depresjon og angst, kan ha behov for å komme til raskt. Vi tilbyr spesialavtaler til bedrifter der vi garanterer at ansatte får en samtale i løpet av 24 timer.  


Psykoterapi/samtale kan være veldig nyttig når man føler at man står litt fast, står ovenfor en utfordrende situasjon eller beslutning. 


Det kan være at den ansatte trenger støtte og veiledning eller rett og slett bare noen å snakke med om ting som kanskje er vanskelig og ta opp med de nærmeste. 


Ofte dreier det seg om å snu negative tanker, eller endre adferdsmønstre. Det kan også gjelde relasjoner, følelsesmessige problemer eller annet som gjør det vanskelig og takle hverdagen eller nå mål man setter seg.

Yoga i lunsjen / Kontor yoga

Yoga er stressreduserende og forebygger rygg-, nakke- og skulderplager. 

Yogaen kan utøves i et større lokale som kantine eller møterom, eller ved kontorpulten i åpent landskap. Varigheten på kontoryoga er f eks 30, 45 eller 60 minutter, avhengig av hva som passer bedriften best. 


Yoga er en fantastisk praksis for å tøye ut, bli mer smidig, komme i kontakt med kroppen samtidig som vi jobber med pusten og bevegelser som gjør oss avslappet og rolig. 


De fleste som sliter med stress har hørt at de burde meditere og gjøre avspenningsøvelser. Allikevel synes mange at det er lettere og finne roen når man samtidig gjør bevegelser. Derfor kan yoga være et godt sted å begynne når man har behov for og stresse ned.


Noen bedrifter synes det er greit å avslutte uken med en slik fredags-strekk, andre foretrekker å starte uken på denne måten for å skjerpe fokus og konsentrasjon, mens andre bedrifter igjen foretrekker å legge det inn i midt i uken. Hva passer best for dere?

Bestill her

Stressmestringskurs 

Vi tilbyr stressmestringskurs for hele eller deler av bedriften. 80-90% av alle som søker behandling på verdensbasis har plager som er stressrelatert. 


Vi må innse at vår kropp forstår ikke forskjellen på om vi er i reell fare og blir jaget av tigre eller om vi tenker oss fare i form av stress. Biologisk og fysiologisk er reaksjonen akkurat den samme. 


Derfor er stress over tid, kronisk stress, direkte helseskadelig og relatert til høyt blodtrykk, søvnvansker, hodepine, endring i kroppsvekt, trøblete mage, kvalme, smerter i nakke og/eller skuldre.


Videre gir det ofte tretthet og mangel på energi og et dårlig immunforsvar som gir utslag i forkjølelse eller influensa som ikke går over.


Hvis dere har ansatte som sliter med en eller flere av ovennevnte problemstillinger er det absolutt verdt å investere i stressmestring i bedriften. 

Salgs- og Resultatkurs

Føler du på begrensninger i tankemønstre, at du ofte utsetter oppgaver eller at du ikke alltid prioriterer riktig fordi du føler deg overveldet? Vil du lære deg enkle måter å snu tankene på og oppnå resultater og mål du setter deg?


Vi tilbyr et meget populært og spennende kurs for bedrifter der vi tar for oss konkrete problemstillinger, setter konkrete mål i form av f.eks. salgsresultat, å få til en spesiell avtale med spesifikk kunde, et samlet resultat for en avdeling eller et forbedret arbeidsmiljø. 


De ansatte jobber med verktøy og arbeidsmetoder over tid (typisk 3, 6 eller 12 måneder) og så tar vi en evaluering av prosjektet. Avslutningsvis går vi igjennom hvordan metodikken kan implementeres på kommende prosjekter.  


Ta kontakt for å diskutere hvordan dette kurset kan implementeres i din bedrift slik at dere får resultatet dere ønsker. 

Konsulenttjeneste

Jeg har lang erfaring med salg, salgsledelse, det å drive kursvirksomhet, sertifiseringer og administrative oppgaver. 


Trenger din bedrift hjelp til å komme i gang med et prosjekt eller har du en nyoppstartet bedrift og føler at det med salg og administrasjon er vanskelig så kan jeg hjelpe deg å få på plass dette. 


Ta kontakt for en konsulentavtale. 

Bestill her

Dette sier kundene våre

Christina er veldig profesjonell og setter seg raskt inn i hva bedriften trenger, både på kort og lang sikt. Hun er dyktig og god på å bygge relasjoner og det er tydelig at hun vet hva hun driver med.

Bedriftseier