top of page

Samtale / Psykoterapi

Ansatte som går igjennom en livskrise, har problemer i relasjoner eller kjenner på depresjon og angst, kan ha behov for å komme til raskt. Dette er en utfordring å få til i det offentlige tilbudet. Mange bedrifter inngår derfor dyre avtaler med privat forsikring.  

 

Psykoterapi/samtale kan være veldig nyttig når man føler at man står litt fast, står ovenfor en utfordrende situasjon eller beslutning. 

 

Det kan være at den ansatte trenger støtte og veiledning eller rett og slett bare noen å snakke med om ting som kanskje er vanskelig og ta opp med de nærmeste. 

 

Ofte dreier det seg om å snu negative tanker, eller endre adferdsmønstre. Det kan også gjelde relasjoner, følelsesmessige problemer eller annet som gjør det vanskelig og takle hverdagen eller nå mål man setter seg.

Hvorfor?

Ansatte som går igjennom en livskrise, har problemer i relasjoner eller kjenner på depresjon og angst, kan ha behov for å komme til raskt. Psykoterapi/samtale kan være veldig nyttig når man føler at man står litt fast, står ovenfor en utfordrende situasjon eller beslutning. 

2

Hvordan?

Det kan være at den ansatte trenger støtte og veiledning eller rett og slett bare noen å snakke med om ting som kanskje er vanskelig og ta opp med de nærmeste. 

3

Når?

Vi tilbyr spesialavtaler til bedrifter der vi garanterer at ansatte får en samtale i løpet av 24 timer. De aller fleste opplever at det er vanskelig å komme til en psykolog når de trenger det, og for mange bedrifter blir det for dyrt å ha faste avtaler med private leger og psykologer. Dette er et meget godt alternativ for mindre bedrifter som ønsker å hjelpe sine ansatte i en vanskelig tid.   

4

Hvor?

Samtaler foregår på telefon, som videomøte, hos bedriften eller i klinikkene på Straume eller Hellesøy, alt etter avtale. 

Trykk på knappen for å få et tilbud og avtale tid

bottom of page