top of page

Mindre stress, mer glede

Lær deg at stress er et valg og hvordan du konkret skal velge glede fremfor stress. Varighet 7 uker. 

Resultatorientert læring

Dette kurset er for deg som er lei av å være stresset, bakpå og ikke føle at du sitter i førersetet av ditt eget liv. Du føler at du er fast i et rotterace du ikke har sagt ja til, et hamsterhjul du ikke klarer å hoppe av, og du er fast bestemt på at du skal få til en endring. 

 

Du er ikke sykemeldt fra jobben men du føler at du lever et liv som ikke helt er ditt og du lengter etter GLEDE. 

I løpet av kurset vil du oppnå forståelse og innsikt om hvorfor livet har blitt slik, hvilket er første steg til - og helt elementært for - endring. Du lærer mange gode teknikker for å mestre stress og gode avslappingsøvelser som vil hjelpe deg på veien. 

 

Du får innføring i tankestyring og hvordan du skal styre tanker i stedet for at de skal styre deg. 

 

Kurset består av videoer, arbeidsark og øvelser. I tillegg får du meditasjonsfil og hypnosefil som vil gjøre det lettere for deg å oppnå resultater raskere.

2

Gjør det sammen med andre

Noe av dette kan og vet du kanskje fra før av, men det hjelper lite hvis ikke du bruker det eller implementerer det. Noe, som dette med tankestyring, er nytt for de aller fleste. Når du deltar i stressmestringsskolen så er du en del av et felleskap med andre som er i samme situasjon som deg. I tillegg er det ukentlig oppfølging fra Mental Trener via videomøte der du kan få hjelp og råd til konkrete problemstillinger. 

2

Vi tar inn deltakere fortløpende. Pris kr 7000 per deltaker. 

Glede 3.jpg

Jeg vil melde meg på men heller betale med vipps enn kort

Takk for påmelding!

bottom of page