Christina Isdahl

Christina Isdahl er eier av Fin Balanse og jobber som Mental trener og Psykoterapeut. Christina er også utdannet innen Hypnoterapi (godkjent av Helsedirektoratet og American Board of Hypnotherapy), Tankefeltterapi (TFT) og den internasjonalt anerkjente metoden EFT (Emotional Freedom Technique).


Christina spesialiserer seg på traumebehandling og har en unik evne til å finne rotårsaken til utfordringer. Hun jobber med mental trening og opplæring innen livsmestring, stressmestring, bedre søvn og hjelp ved angst og depresjon.


Christina er utdannet yogalærer innen Yin Yoga (250 timer) og Klassisk yoga (200 timer) og bruker ofte pust og avslappingsteknikker i sine behandlinger og i undervisningen. Du kan delta på faste yogatimer hos  Aktiv365 på Straume. 


Som et ledd i å forstå mer om sammenheng mellom kropp, sinn og sjel og hvordan jobbe bedre helhetlig er Christina også utdannet innen healing, bruker metafysikk og er under utdanning innen TRE (Trauma Release Exercise) og som Massasjeterapeut hos Normassasje. 


Christina tilbyr opplæring i hvordan man kan bli kvitt fobier, løse vektproblemer samt kutte røyk/snus/sukker og andre avhengigheter.


Christina har over 20 års erfaring innen relasjonsarbeid, jobber helhetlig og hver time er individuelt tilpasset den enkelte kunden. Det å bli sett og møtt med respekt og forståelse er noe som er viktig og gjennomsyrer hver behandling og kurs. 

Dette sier kundene våre

Du har hjulpet meg mye og det setter jeg stor pris på. Din evne til å se hele mennesket, samtidig som du gir ærlige og gode tilbakemeldinger, gjør deg til en utrolig god terapeut. Takk!

Kvinne 40 år

Behandlingssteder

Fin Balanse tilbyr behandlinger og kurs hos Aktiv365 på Straume, på Livstreet- senter for kropp, sinn og sjel i Bergen Sentrum og på Hellesøy. Vi tilbyr også onlinetimer eller andre steder i landet etter avtale. Ta kontakt for å avtale hva som passer best.

Ta kontakt! Vi tilbyr også behandling og kurs online.

Adresse

Aktiv365 Straume, Skjenet 7, 

5353 Straume

Livstreet, Øvre Korskirkealmenning 4, 

5017 Bergen

Hellesøyvegen 281, 5334 Hellesøy

Kontakt

Tlf 976 29 001 
E: [email protected]

Åpningstider

Man–fre: 09.00–19.00
Lør: 10.00–18.00
Søn: Stengt

Sosiale medier