Kurs og opplæring

Når vi går til behandling eller terapi så legger vi vår fremgang, helbredelse og utvikling i noen andres hender. Når vi tar kurs så utdanner vi oss selv for å ta ansvar for eget liv og egen fremgang og endring. Der er en viss forskjell. Dette er individuelle og tilpassede kurs som foregår en-til-en ved fysisk oppmøte eller online. De aller fleste har ikke bare en ting og jobbe med og når det er komplekst kan man føle seg overveldet fordi man ikke vet hvor man skal begynne eller hvordan klare det selv.  

Der finnes ingen quick fix, men det betyr heller ikke at det må ta fryktelig lang tid eller at vonde ting skal eltes. Når vi forstår hvorfor vi har det slik vi har det, hva som trigger oss og hvor rotårsaken ligger, er det også lettere å finne ut hvordan vi kan legge det bak oss. Da kan vi jobbe med det som skjer nå og fremover, dvs ha fokus på hvordan vi heller ønsker å ha det. Underveis lærer vi gode verktøy som er til hjelp for oss både under kurset men også senere i livet, 

Livsmestringskurs

Synes du at livet bare skjer, at du ikke har kontroll eller styring over eget liv og det er vanskelig å holde hodet over vannflaten? Kanskje har du opplevd mye motgang, tap, traumer, urettferdighet. Føler du at du er på feil sti eller at du ikke helt vet hva du vil, fordi du setter alle andres behov foran dine egne? Opplever du at hele du er i ubalanse, og det eneste du ønsker er balanse og harmoni, men du vet ikke engang hvor du skal begynne?

Livsmestringskurs går over 3 eller 5 ganger (avhengig av behov og kompleksitet) og er tilpasset den enkelte klienten og dens problemstillinger og utfordringer. Det handler om å ta tilbake styringen og mestre eget liv. Finne ut hvilke relasjoner som er bra for oss og hvilke som tapper oss for energi. At andres reaksjoner er deres ansvar og ikke våre. Trenger du å jobbe med selvbildet og føle at du er GOD NOK. Da er dette kurset for deg. Men du må være beredt på å gjøre en stor innsats og jobbe med deg selv! Traumer er ikke din feil, men å leges er ditt ansvar.

Angst/depresjonsmestringskurs

Føler du deg nedstemt og styrt av negative tanker? Sliter du med tankekjør, syner, stemmer, dårlig hukommelse? Sover du dårlig (eller mer enn du vanligvis pleier), har du ikke lyst å gå ut eller være sosial? Kanskje har du fått høre at du må ta deg sammen eller at det eneste som hjelper er medisiner som demper symptomer, men dersom man ikke vet, forstår eller kan jobbe med rotårsaken til problemet så har det en tendens å dukke opp igjen eller aldri helt forsvinne.

Kanskje har du opplevd krise, samlivsbrudd, motgang, tap, traumer, urettferdighet. Kanskje har det skjedd uakseptable ting i barndommen eller voksenlivet, som påvirker deg bevisst eller ubevisst. Opplever du at hele du er i ubalanse, og det eneste du ønsker er balanse, ro og harmoni, men du vet ikke engang hvor du skal begynne?

Angst/depresjonsmestringskurset går over 3 eller 5 ganger (avhengig av behov og kompleksitet) og er tilpasset den enkelte klienten og dens problemstillinger og utfordringer. Det handler om å ta tilbake styringen og mestre eget liv. Lære å kjenne igjen triggere, ta frem negative tanker i lyset og se på det fra andre vinklinger og omprogrammere de tankene. Finne ut hvilke relasjoner som er bra for oss og hvilke som tapper oss for energi. At andres reaksjoner er deres ansvar og ikke våre. Trenger du å jobbe med selvfølelsen og føle at du er GOD NOK og VERDIFULL. Da er dette kurset for deg. Men du må være forberedt på å gjøre en innsats og jobbe med deg selv!

Stressmestringskurs

Er hele du i konstant beredskap? Føler du at du ikke strekker til eller at du har altfor mye på deg? Prøver du å ta ansvar for andre mennesker, deres følelser og reaksjoner? Liker du best å gjøre alt selv fordi da har du kontroll på at det blir gjort skikkelig? Er du ukomfortabel i din egen stillhet og slukner heller foran tv-en enn å gå og legge deg tidlig? Er du en som ofte blir forkjølet eller syk når du endelig har ferie og skal slappe av? Er det slik at når du skal hvile så ligger du og skroller på sosiale medier eller ser på strømmetjeneste?

Føler du at du er på feil sti eller at du ikke helt vet hva du vil, fordi du setter alle andres behov foran dine egne?

Stressmestringskurs går over 3 eller 5 ganger (avhengig av behov og kompleksitet) og er tilpasset den enkelte klienten og dens problemstillinger og utfordringer. Det handler om å ta tilbake styringen, roe ned og finne balansen i eget liv. Finne ut hvilke relasjoner som er bra for oss og hvilke som tapper oss for energi. At andres reaksjoner er deres ansvar og ikke våre. Trenger du å jobbe med selvbildet og føle at du er GOD NOK. Da er dette kurset for deg. Men du må være beredt på å gjøre en stor innsats og jobbe med deg selv!

Vektkontrollkurs

Dette er et spesialtilpasset kurs for den enkelte klienten og går over 5 ganger og inkluderer at vi sammen finner årsaken til vektproblemer og evt. følelser som kan være knyttet til problemene. Vi bruker EFT (og .TFT) for å fjerne blokkeringer og mentale sabotører. Kursdeltakeren lærer også å kjenne igjen triggere og hvordan bruke EFT når utfordringer eller sug oppstår. Vi bruker hypnose for å jobbe med det ubevisste sinn og få til ønskede indre endringer, slik at det ikke blir en kamp med viljestyrken.

NB! Kunden må virkelig ønske en endring og ta ansvar for sin egen vektnedgang/vektoppgang.

Vektreduksjonskurs med virtuell slankeoperasjon

Dette er et spesialtilpasset kurs for den enkelte klienten og passer for de som vurderer en slankeoperasjon. Virtuell slankeoperasjon er selvsagt helt ufarlig og har ingen bivirkninger eller er forbundet med risiko. Vi adresserer følelser knyttet til vektproblemet og finner sammen rotårsaken til overspising og mentale sabotører. Kurset går i utgangspunktet over 5 ganger med mulighet for (og anbefalt) å bygge på med oppfølgingstime 1 gang per måned eller annenhver måned i 12 måneder. Oppfølgingstimene kan gjennomføres online eller i behandlingslokalet og tar for seg aktuell problemstilling eller utfordring, etterfulgt av hypnose knyttet til problemstillingen.

Virtuell slankeoperasjon går ut på at vi ved hjelp av hypnose får klienten til å tro at vi har krympet magesekken, hvilket sender signaler til hjernen og man føler metthetsfølelse langt tidligere enn ellers. Det er laget for å skape et annerledes forhold til mat og alkohol, slik at kursdeltakeren spiser mye mindre porsjoner og får et generelt sunnere kosthold.

På samme måte som en kirurgisk slankeoperasjon ikke er en rask løsning eller mirakelkur, så kreves det en rekke livsstilsendringer med begge prosedyrene. (VGBH har en rapportert suksessrate på 80%, som er høyere enn den faktiske kirurgiske prosedyren som har en suksessrate på 70%. Dette er fordi kirurgi alene ikke forbereder klienten mentalt, eller løser negative problemer som utløser overspising. Hypnoterapi derimot, kan både forberede klienten mentalt og løse opp i problemer, for så å gi klienten en ny start i livet).

Kursdeltakeren lærer også å kjenne igjen triggere og hvordan bruke EFT når utfordringer eller sug oppstår. Vi bruker hypnose for å jobbe med det ubevisste sinn og få til ønskede indre endringer, slik at det ikke blir en kamp med viljestyrken.

NB! Kunden må virkelig ønske en endring og ta ansvar for sin egen vektnedgang.

Avhengighetskurs

Dette er et spesialtilpasset kurs for den enkelte klienten som opplever å ha en avhengighet som påvirker livskvaliteten, helse og kanskje relasjoner og økonomi . Det kan være avhengighet av alkohol, røyk, snus, sukker, neglebiting, spill, shopping, sosiale medier eller annet.

Kurset går over 5 ganger og inkluderer at vi sammen finner årsaken til avhengigheten og evt. følelser som kan være knyttet til problemene. Vi bruker EFT (og TFT) for å fjerne blokkeringer og mentale sabotører. Kursdeltakeren lærer også å kjenne igjen triggere og hvordan bruke EFT når utfordringer eller sug oppstår. Vi bruker hypnose for å jobbe med det ubevisste sinn og få til ønskede indre endringer, slik at det ikke blir en kamp med viljestyrken.

NB! Kunden må virkelig ønske en endring og ta ansvar for sin egen fremgang.

Dette sier kundene våre

Alle burde hatt en Christina tilgjengelig i livet sitt! Jeg er et helt annet menneske i dag enn jeg var når jeg begynte kurset.   Tusen takk!

Kvinne 27 år

Ta kontakt! Vi tilbyr også behandling og kurs online.

Adresse

Aktiv365 Straume, Skjenet 7, 

5353 Straume

Livstreet, Øvre Korskirkealmenning 4, 

5017 Bergen

Hellesøyvegen 281, 5334 Hellesøy

Kontakt

Tlf 976 29 001 
E: [email protected]

Åpningstider

Man–fre: 09.00–19.00
Lør: 10.00–18.00
Søn: Stengt

Sosiale medier